Soral Technik
Incredere

Orice relatie se bazeaza pe incredere. Increderea o capeti in urma discutiei cu profesionistii. Consilierea corecta a clientilor nostrii e un semn al increderii ce o avem in capacitatile noastre profesionale.

Traditie

Incepand cu anul 1994, familia Crutescu a fost printre primii producatori de ferestre, jaluzele exterioare si usi de garaj din Romania.

Si traditia nu se opreste aici.

Seriozitate

Seriozitatea sta la baza calitatii, a inovatiei si a apropierii fata de client.

Soral Technik contribuie la acestea cu multa constiinciozitate si seriozitate.

Experienta

Experienta nu e revelatie, ci o acumulare de date. Este sursa cunoasterii, noi am acumulat-o de-a lungul anilor, in urma specializarilor la firme de talie internationala, participarii la numeroase targuri internationale si abonarii la reviste de specialitate din Germania.

Profesionisti

Avand la baza experienta acumulata, Soral Technik realizeaza retete personalizate pentru fiecare proiect in parte (... pentru ca suntem profesionisti.)

Parteneriat

Seriozitatea, experienta, profesionalismul cu care am tratat de-a lungul anilor orice relatie comerciala, au dus la un parteneriat de succes cu clientii nostri ( acestia revenind de fiecare data la serviciile noastre )

Ferestre si usi termice pentru un confort sporit

Ferestre si usi termice pentru un confort sporit

Fie ca iti construiesti o casa noua, fie ca o renovezi pe cea veche, un element important in acest sens o reprezinta alegerea ferestrelor si usilor. Acestea trebuie sa ne ajute sa avem un camin confortabil, sa avem costuri cat mai mici la intretinere, sa ne ofere lumina si sa ne tina departe de zgomotul strazii.

 

Tot mai multi beneficiari sunt interesati de solutii eficiente din punct de vedere energetic. Anual, aproape 40% din energia termica dintr-o casa se pierde prin ferestre. Ferestrele pierd sau castiga caldura prin fenomenul de conductivitate, convectie, radiatie si prin pierderile de aer.

 

Orice zona de imbinare mecanica a componentelor dintr-o fereastra, usa si imbinarea tamplariei cu constructia, reprezinta si zone cu pierderi de aer. Ferestrele si usile cu profile PVC, lemn sau lemn placat cu aluminiu bine proiectate, executate si montate, cu sisteme de feronerie perimetrale, cu garnituri de calitate, cu benzi precomprimate intre tamplarie si constructie (in nici un caz cu spuma poliuretanica), au coeficientul permeabilitatii la aer foarte mic, adica elimina puntile termice.

 

Asa cum la orice proiect de casa, arhitectura si planul de rezistenta sunt particularizate, la fel si sistemul de tamplarie trebuie sa fie particularizat, iar reteta pentru tamplarie ofertata de diverse firme ar trebui sa difere de la un proiect la altul.

 

Altfel, clientii fac comparatie doar pe preturi si nu pe solutii tehnice, informatiile primite de la diverse firme si de pe internet (forum) sunt minime si eronate, rezultand astfel o achizitie pentru un produs de lunga durata in necunostinta de cauza.

 

In momentul achizitionarii ferestrelor, nu este de ajuns ca profilul de PVC sa se numeasca Trocal, Veka, Gealan, etc, sa aibe 3, 5 sau 6 camere, lemn stratificat, sticla sa fie cu 3 foi sau feroneria sa fie Roto sau GU. Inca se confunda de catre beneficiari produsul finit 'fereastra' cu o materie prima, adica profilul de PVC. Numarul de specialisti in acest domeniu nu va creste atata timp cat beneficarii nu vor dori sa stie mai mult despre ce trebuie, care sunt normativele, dupa ce criterii se alege tamplaria in tarile vestice etc.

 

Circula inca informatii eronate in randul beneficiarilor, cateva exemple:

 

  • o tamplarie realizata cu profile de PVC de 5 camere este mai buna dpv termic decat cea cu 3 camere...total eronat; solutia corecta : pentru transfer termic cat mai mic trebuie folosite profile (PVC sau lemn) cat mai adanci care permit montarea de pachet termoizolator cu grosimi mari si normal combinate alte solutii specifice
  • 3 sticle (tripan) izoleaza termic mai bine decat 2 sticle (bipan)...da si nu; conform informatiilor de la 3 furnizori de sticla termoizolatoare, 80 % din productia de 'tripane' se realizeaza incorect, avand un transfer termic mai mare decat cel al 'bipanului'; 
  • 3 sticle (tripan) izoleaza fonic mai bine decat 2 sticle (bipan)...total eronat; conform testelor realizate de producatorii de materie prima Saint Gobain, Pilkington, cele mai bune valori fonice se realizeaza numai cu sticla bipan; SORAL pune la dispozitie celor interesati aceste informatii
  • tamplaria de stejar este cea mai buna...da si nu;  daca urmarim valori termice foarte bune vor trebui folosite esente de rasinos: pin, molid, larice; daca se doreste o rezistenta mecanica sporita, atunci esenta de stejar poate fi o optiune; SORAL propune esenta de meranti ca solutie pentru o tamplarie cu veleitati termice bune, dar in acelasi timp si o rezistenta mecanica foarte buna 

 

Firma SORAL, avand specialisti cu peste 20 ani de experienta, este pregatita sa proiecteze si sa realizeze lucrarile conform reglementarilor dpv termic, rezistenta si anti-efractie. Exprimarea unui profesionist se realizeaza prin solutii tehnice cat mai bune si diversificate. Profesionistii te indruma spre o buna informare care se finalizeaza cu o INVESTITIE.

 

Solutiile firmei SORAL sunt personalizate. La noi, scopul nu este sa realizam un produs ieftin si cu discount cat mai mare. Clientul beneficiaza astfel de la bun inceput de consilierea necesara. Asta inseamna timp castigat si investitie corecta.