Soral Technik
Incredere

Orice relatie se bazeaza pe incredere. Increderea o capeti in urma discutiei cu profesionistii. Consilierea corecta a clientilor nostrii e un semn al increderii ce o avem in capacitatile noastre profesionale.

Traditie

Incepand cu anul 1994, familia Crutescu a fost printre primii producatori de ferestre, jaluzele exterioare si usi de garaj din Romania.

Si traditia nu se opreste aici.

Seriozitate

Seriozitatea sta la baza calitatii, a inovatiei si a apropierii fata de client.

Soral Technik contribuie la acestea cu multa constiinciozitate si seriozitate.

Experienta

Experienta nu e revelatie, ci o acumulare de date. Este sursa cunoasterii, noi am acumulat-o de-a lungul anilor, in urma specializarilor la firme de talie internationala, participarii la numeroase targuri internationale si abonarii la reviste de specialitate din Germania.

Profesionisti

Avand la baza experienta acumulata, Soral Technik realizeaza retete personalizate pentru fiecare proiect in parte (... pentru ca suntem profesionisti.)

Parteneriat

Seriozitatea, experienta, profesionalismul cu care am tratat de-a lungul anilor orice relatie comerciala, au dus la un parteneriat de succes cu clientii nostri ( acestia revenind de fiecare data la serviciile noastre )

Ferestrele din lemn, solutia pentru casele cu stil

Ferestrele din lemn, solutia pentru casele cu stil

Ferestrele din lemn au ramas in continuare solutia ideala pentru clientii pretentiosi, cei care doresc de la bun inceput sa realizeze o investitie. In afara de ambianta calda si naturala, ferestrele din lemn asigura un climat sanatos si ofera o varietate de optiuni de design si configurative.

 

Stilul arhitectural din ultimii ani se traduce, la multe proiecte, prin spatii mari si foarte mari vitrate, tip vitrina sau cu deschidere. Arhitectii ar trebui sa stie ca, datorita tehnologiilor noi, acestea pot fi executate fara probleme cu tamplarie de lemn. Amintim aici posibilitatea realizarii deschiderilor mari (ex. pentru usile de terasa) cu ajutorul glisantei de exterior HST - latime de pana la 9000 si inaltime de pana la 2800 mm.

 

Esentele de lemn cu care putem realiza ferestrele de lemn sunt: molid, pin, meranti, stejar, artar, arin, oregon, teak, nuc, cires. Pentru cei interesati de transfer termic cat mai mic trebuie sa stie ca esentele de pin si molid sunt cele mai indicate, celalalte fiind cu 15-40 % mai slab izolante. Astfel ca ferestrele din lemn pentru case pasive (Uw < 0.8 W/mpK) se realizeaza numai din esenta de pin si molid.

 

Productia ferestrelor din lemn pe care firma SORAL le proiecteaza si monteaza, se realizeaza la partenerii din Slovenia si Germania, firme cu traditie in domeniu, productia lor incepand cu anul 1905, respectiv anul 1932. Calitatea produsului finit este ireprosabila. 

Suplimentar firma SORAL va poate oferi si:

 

  • ferestre din lemn placate cu aluminiu; este o solutie moderna care elimina mentenanta
  • feronerie cu balamale ascunse
  • diverse manere pentru ferestre si usi; va puteti alege diverse modele si materiale de la furnizorii nostri : Hoppe, FSB si Greenteq
  • grile de aerisire Renson
  • montaj realizat cu banda precomprimata conform RAL Germania

 

Chiar daca in ultimii ani ferestrele 'surogat' realizate cu profile din PVC care imita lemnul au fost montate in numar foarte mare la casele noi sau renovate din Romania, firma SORAL spera sa vada din ce in ce mai multe proiecte unde se doreste tamplaria originala si de calitate: FERESTRE DIN LEMN SI LEMN PLACAT CU ALUMINIU.

 

Tamplarie lemn natur la interior   Tamplarie lemn clasica si moderna