Soral Technik
Incredere

Orice relatie se bazeaza pe incredere. Increderea o capeti in urma discutiei cu profesionistii. Consilierea corecta a clientilor nostrii e un semn al increderii ce o avem in capacitatile noastre profesionale.

Traditie

Incepand cu anul 1994, familia Crutescu a fost printre primii producatori de ferestre, jaluzele exterioare si usi de garaj din Romania.

Si traditia nu se opreste aici.

Seriozitate

Seriozitatea sta la baza calitatii, a inovatiei si a apropierii fata de client.

Soral Technik contribuie la acestea cu multa constiinciozitate si seriozitate.

Experienta

Experienta nu e revelatie, ci o acumulare de date. Este sursa cunoasterii, noi am acumulat-o de-a lungul anilor, in urma specializarilor la firme de talie internationala, participarii la numeroase targuri internationale si abonarii la reviste de specialitate din Germania.

Profesionisti

Avand la baza experienta acumulata, Soral Technik realizeaza retete personalizate pentru fiecare proiect in parte (... pentru ca suntem profesionisti.)

Parteneriat

Seriozitatea, experienta, profesionalismul cu care am tratat de-a lungul anilor orice relatie comerciala, au dus la un parteneriat de succes cu clientii nostri ( acestia revenind de fiecare data la serviciile noastre )

Obloanele perfecte pentru casa noastra

Obloanele perfecte pentru casa noastra

Ferestrele casei noastre sunt foarte importante atat pentru confortul nostru, cat si pentru aspectul exterior si estetica intregii locuinte.

 

Un produs complementar, care aduce imbunatatiri semnificative, este oblonul din aluminiu sau lemn. Daca aruncam o privire in tarile vestice ex. Germania, Elvetia, Austria, Italia etc. observam ca oblonul este nelipsit de pe fatadele cladirilor vechi, istorice sau moderne. Pentru tara noastra, oblonul din aluminiu sau lemn inca ramane sa fie descoperit la adevarata valoare, firma SORAL amintind aici doar cateva din avantajele pe care le ofera:

 

  • protectie termica, atat pe timpul verii, cat si pe timpul iernii;
  • protectie fonica;
  • protectie la efractie (anumite modele si accesorizate corespunzator) - descurajeaza si mareste timpul de spargere;
  • intimitate, dar in acelasi timp te lasa sa comunici cu exteriorul (vezi modelele cu lamele mobile);
  • nu micsoreaza dimensiunile ferestrelor sau usilor (vezi montaj exterior pe fatada);
  • rol estetic pentru fatade. Firma SORAL pune la dispozitie o paleta larga de culori atat a obloanelor din aluminiu sau lemn, cat si a ferestrelor;
  • rol estetic pe fatade datorita modului de deschidere, obloanele pot fi : batante, culisante, armonice

 

Din punct de vedere constructiv, obloanele pot fi realizate din:

 

  • PVC - nu le recomandam pentru clima din Romania;
  • lemn, cu mentenanta periodica
  • aluminiu, si pot fi pline, cu lamele fixe sau lamele mobile.

 

Pentru cei care doresc lipsa mentenantei, firma SORAL propune obloanele din aluminiu, prin colaborarea cu liderul european firma EHRET- Germania sau executa obloane in atelierul propriu cu materie prima Grecia.

 

Pentru cei care doresc obloane din lemn, firma SORAL conlucreaza cu partenerii din Slovenia - firma JELOVICA si Germania - firma KNEER SUD FENSTER - doar in combinatie cu tamplaria din lemn sau lemn placat cu aluminiu realizata la acceasi furnizori.

 

Cand ne dorim sa avem o casa deosebita prin design si utilitate, atunci cu siguranta trebuie sa investim in obloane de aluminiu sau lemn.