Soral Technik
Incredere

Orice relatie se bazeaza pe incredere. Increderea o capeti in urma discutiei cu profesionistii. Consilierea corecta a clientilor nostrii e un semn al increderii ce o avem in capacitatile noastre profesionale.

Traditie

Incepand cu anul 1994, familia Crutescu a fost printre primii producatori de ferestre, jaluzele exterioare si usi de garaj din Romania.

Si traditia nu se opreste aici.

Seriozitate

Seriozitatea sta la baza calitatii, a inovatiei si a apropierii fata de client.

Soral Technik contribuie la acestea cu multa constiinciozitate si seriozitate.

Experienta

Experienta nu e revelatie, ci o acumulare de date. Este sursa cunoasterii, noi am acumulat-o de-a lungul anilor, in urma specializarilor la firme de talie internationala, participarii la numeroase targuri internationale si abonarii la reviste de specialitate din Germania.

Profesionisti

Avand la baza experienta acumulata, Soral Technik realizeaza retete personalizate pentru fiecare proiect in parte (... pentru ca suntem profesionisti.)

Parteneriat

Seriozitatea, experienta, profesionalismul cu care am tratat de-a lungul anilor orice relatie comerciala, au dus la un parteneriat de succes cu clientii nostri ( acestia revenind de fiecare data la serviciile noastre )

Proiectarea corecta a obloanelor

Proiectarea corecta a obloanelor

De fiecare dat cand vizitam tarile vestice observam atat la cladiri vechi, cat si la cladiri noi, un produs care le infrumuseteaza fatadele: OBLOANELE.

Achizitionarea si montarea acestora necesita inca din faza de proiectare a cladirii respectarea unor reguli de baza, pe care vi le expunem in detaliu:

 

1. Din punct de vedere constructiv obloanele se impart in: batante, culisante si armonice. Arhitectul va decide care tip se preteaza cel mai bine fiecarui proiect;

2. Pentru oricare din ele fatada trebuie sa permita parcarea lor; trebuie evitata suprapunerea a 2 obloane parcate; 

3. Cele mai uzitate sunt obloanele batante montate pe fatada sau montate in golul tamplariei;

4. La obloanele batante  latimea nu trebuie sa depaseasca 800 mm, altfel risca sa'cada in nas' si sunt greu de manevrat;

5. Dimensiuni si configuratii propuse pentru ferestre / obloane: 

Fereastra 1 canat: 800, 900, 1000 mm; oblon in 2 canate st / dr

Fereastra 2 canate: 1200; 1300; 1400; 1500 mm; oblon in 2 canate st / dr

Fereastra 3 canate: 1800; 2100 mm; oblon in 3 canate, din care 2 inlantuite

Pentru alte dimensiuni cu siguranta se va gasi o solutie constructiva, dar cu costuri mai mari si care nu vor atinge scopul scontat din punct de vedere functional si estetic.

6. Normal, toate canaturile de la ferestre trebuie sa se deschida; altfel, trebuie apelat la sisteme de deschidere ajutatoare : manivela sau motor, solutii cu costuri suplimentare; 

7. Si formele atipice de tamplarie pot fi echipate cu obloane - trapez, arcada etc; in schimb, costurile pentru acestea se dubleaza;

8. Solutia constructiva pe care o recomanda firma SORAL TECHNIK : ferestre din lemn echipate / protejate cu obloane din aluminiu;

9. Folositi-va de gama larga de culori disponibile pentru a realiza un proiect unicat;

10. Obloanele standard nu au rol si de antiefractie; pentru aceasta functie va oferim solutii dedicate; firma SORAL TECHNIK este de parere ca in primul rand tamplaria trebuie sa fie echipata contra efractiei.

 

Obloane batante   Obloane culisante 1   Obloane culisante 2