Soral Technik
Incredere

Orice relatie se bazeaza pe incredere. Increderea o capeti in urma discutiei cu profesionistii. Consilierea corecta a clientilor nostrii e un semn al increderii ce o avem in capacitatile noastre profesionale.

Traditie

Incepand cu anul 1994, familia Crutescu a fost printre primii producatori de ferestre, jaluzele exterioare si usi de garaj din Romania.

Si traditia nu se opreste aici.

Seriozitate

Seriozitatea sta la baza calitatii, a inovatiei si a apropierii fata de client.

Soral Technik contribuie la acestea cu multa constiinciozitate si seriozitate.

Experienta

Experienta nu e revelatie, ci o acumulare de date. Este sursa cunoasterii, noi am acumulat-o de-a lungul anilor, in urma specializarilor la firme de talie internationala, participarii la numeroase targuri internationale si abonarii la reviste de specialitate din Germania.

Profesionisti

Avand la baza experienta acumulata, Soral Technik realizeaza retete personalizate pentru fiecare proiect in parte (... pentru ca suntem profesionisti.)

Parteneriat

Seriozitatea, experienta, profesionalismul cu care am tratat de-a lungul anilor orice relatie comerciala, au dus la un parteneriat de succes cu clientii nostri ( acestia revenind de fiecare data la serviciile noastre )

Proiectarea corecta a tamplariei

Proiectarea corecta a tamplariei

Costul gazului si curentului creste de la an la an. Totusi, nimeni nu doreste in perioada de iarna sa fie rece in locuinta. De aceea trebuie luate masuri pentru a scadea necesarul de gaz si curent, respectiv costurile. Ferestrele joaca un rol important in eficienta energetica.

Pentru cei interesati de acest aspect, firma SORAL ofera cosultanta de specialitate in alegerea ferestrelor si usilor, plecand de la :

1. DEFINIREA OBIECTIVULUI

Ferestrele , in functie de coeficientul de transfer termic total 'Uw' , se impart in :

1.1 Ferestre si usi pentru case pasive Uw < 0.8 W/mpK

1.2 Ferestre si usi cu consum mic 0.8 < Uw <1 W/mpK

Un rol hotarator il are si proiectarea si montarea a 40-60 % din total suprafata ferestre pe fatada de sud, iar factorul solar 'g' > 0.6. Aceasta formula se numeste 'castig pasiv de energie'. Din pacate, in Romania, se monteaza foarte des sticla 4S (four season) care are factorul solar ‘g’ de 0.43, astfel ca in timpul primaverii, toamnei si iernii nu poti beneficia de incalzirea soarelui. Principalul domeniu de utilizare al sticlei 4S sunt gradinile de iarna (Wintergarten).

1.3 Ferestre si usi cu consum mediu 1 < Uw < 1.3W/mpK

Firma SORAL recomanda achizitia de ferestre cu consum mic de energie si cele pentru case pasive.

Daca discutiile nu incep de aici, atunci orice achizitie se face in 'orb'.

2. PROIECTAREA EXECUTIEI SI MONTAJULUI, ADICA MODALITATILE PRIN CARE ATINGEM OBIECTIVUL

Tip material : lemn, plastic sau aluminiu

Tip profil – de consultat valorile din fisele tehnice

Tip sticla – de consultat configuratorul; baghete termice intre foile de sticla; lipirea sticlei de cercevea

Legatura intre tamplarie, cladire si materialele de finisaj– vezi detalii tehnice producatori; atentie deosebita la ruperea puntii termice in zona de sapa

Pozitionarea tamplariei in adancimea spaletului – consultarea softului de izoterme; in 99 % din cazuri, in Romania, tamplaria se pozitioneaza gresit;

Umplerea rostului intre tamplarie si zid : spuma poliuretanica (nu se mai foloseste in vest de peste 10 ani), spuma poliuretanica + benzi inchise/deschise la vapori sau banda precomprimata

3. EXECUTIA si MONTAJUL PROPIU-ZIS – respectarea la executie si montaj a tuturor aspectelor de mai sus. Firma SORAL ofera un serviciu foarte important si anume : specialistul care s-a ocupat de zona de proiectare supervizeaza in santier punerea in opera a lucrarii.

Lipsa de atentie la unul din atributele prezentate mai sus va periclita valoarea transferului termic.

De-a lungul anilor firma SORAL a fost aleasa pentru profesionalism si seriozitate in executarea de proiecte ‘custom made’. Fara indoiala, cea mai importanta valoare a companiei este reprezentata de cunostintele dobandite in 18 ani de experienta, de specializarile tehnice la firme renumite in domeniu ( Gealan, Wicona, GU, Crawford, Alulux, Ehret, Jelovica, Renson ).

Asteptam sa aflam si sa individualizam fiecare din dorintele dvs.

*** Nu trebuie uitata importanta usii de intrare.

ALEGETI USI REALIZATE DIN LEMN sau PVC, unde valoarea U este cuprinsa intre 0.8 si 1.3 w/mpk.

ATENTIE CU USILE METALICE LA EXTERIOR; NU SUNT PROIECTATE PENTRU CLIMA DIN ROMANIA !!!