Soral Technik
Incredere

Orice relatie se bazeaza pe incredere. Increderea o capeti in urma discutiei cu profesionistii. Consilierea corecta a clientilor nostrii e un semn al increderii ce o avem in capacitatile noastre profesionale.

Traditie

Incepand cu anul 1994, familia Crutescu a fost printre primii producatori de ferestre, jaluzele exterioare si usi de garaj din Romania.

Si traditia nu se opreste aici.

Seriozitate

Seriozitatea sta la baza calitatii, a inovatiei si a apropierii fata de client.

Soral Technik contribuie la acestea cu multa constiinciozitate si seriozitate.

Experienta

Experienta nu e revelatie, ci o acumulare de date. Este sursa cunoasterii, noi am acumulat-o de-a lungul anilor, in urma specializarilor la firme de talie internationala, participarii la numeroase targuri internationale si abonarii la reviste de specialitate din Germania.

Profesionisti

Avand la baza experienta acumulata, Soral Technik realizeaza retete personalizate pentru fiecare proiect in parte (... pentru ca suntem profesionisti.)

Parteneriat

Seriozitatea, experienta, profesionalismul cu care am tratat de-a lungul anilor orice relatie comerciala, au dus la un parteneriat de succes cu clientii nostri ( acestia revenind de fiecare data la serviciile noastre )

Stiati ca

REPARATII FERESTRE

1. Intr-un procent de 100 % firma SORAL remediaza sau inlocuieste tamplarii cu profile PVC si aluminiu realizate cu materii prime vestice de la : VEKA, REHAU, GEALAN, SALAMANDER, TROCAL, KBE, DECEUNINCK, SCHUCO, SYKON, ALUMIL etc. 

2. Din cele de mai sus, intr-un procent de 98 % firma SORAL remediaza sau inlocuieste tamplarii realizate cu profile PVC care imita lemnul. Restul de 2 % tamplarii realizate cu profile PVC de culoare alba.

3. Costurile pentru realizarea unei tamplarii noi indeplinind standardele tehnice nu difera foarte mult de realizarea unei tamplarii neconforme. In schimb, costul pentru remedierea acestora este foarte mare, chiar dublu (in cazul demontarii tamplariei apar si zone de reparatii glafuri, lavabila etc).

4. In momentul in care o tamplarie nu mai etanseaza, beneficiarii cer ca garniturile sa fie schimbate. Chiar si alte firme de reparatii spun la fel. De fapt, problema este cauzata de lipsa punctelor de feronerie cu rol  de etansare. 

5. Un pachet de sticla dublu vitrat (bipan) poate fi realizat in zeci de moduri. Un pachet de sticla triplu vitrat (tripan) se poate realiza in sute de moduri. Fiecare varianta este destinata diverselor scopuri : termic, fonic, transmisie de lumina, factor solar, antiefractie, securitate, intimitate etc. Dumneavoastra stiti ce ati ales sau ce vi s-a ales? 

6. Rezistenta mecanica este o caracteristica foarte importanta, dar se pare ca alte firme nu sunt interesate de acest aspect, altfel nu am intalni foarte des urmatoarele anomalii: acelasi tip de toc folosit si la o fereastra de baie de 600 x 600 mm si la o usa de terasa; acelasi tip de balama si la fereastra si la o usa de terasa; tocuri, cercevele si montanti subdimensionati la usi de intrare sau diverse panouri cu dimensiuni mai mari etc. 

7. Cele de mai sus nu se intampla cu sistemele turcesti sau bulgaresti, ci cu sistemele vestice. Respectarea standardelor tehnice costa. Clientul trebuie sa stie doar ca a cumparat 'tamplarie' Veka, Gealan, Rehau, Salamander etc

8. In Romania, in domeniul tamplariei din lemn stratificat, nu exista cataloage tehnice cu dimensiuni minime / maxime, combinatii de profile, diverse specificatii tehnice etc. Astfel, asistam la zeci de retete personale care se dovedesc a fi cu probleme enorme. Datorita acestor aspecte, clientul roman a ajuns sa aiba mai multa incredere intr-o tamplarie surogat (PVC sau aluminiu), dorind sa nu mai auda niciodata de tamplaria de lemn.

9. Mare atentie la feronerie. Aproape fiecare furnizor prezinta 2-3 modele de feronerie oscilo-batanta cu balamale vizibile. De obicei unul este de calitate, iar celalalt este economic destinat reabilitarilor de cladiri, diverse cladiri sociale, hale etc. Exemplu : Winkhaus : Activpilot si Propilot; Gu : Unijet si Solidur sau Eurojet.

10. Gasim in aproape 100 % din cazuri ferestre si usi calate cu precale si cale improprii. Dar ce nu face o firma pentru un pret de vanzare mic, dar profit mare !!!

11. Montajul cu spuma poliuretanica este similar cu unul realizat cu ziare !!! De fapt este si una din cauzele principale pentru aparitia condensului si mucegaiului.

12. O alta cauza pentru pierderile de caldura o reprezinta pozitionarea tamplariei in gol. Stiu ca acest aspect se negociaza in santier, inainte sa se aseze tamplaria in gol, unde clientul este lasat sa decida un glaf mai mare / mic pe care sa tina ghivece de flori etc. Cand de fapt acest aspect tine de foarte multe coordonate si trebuie hotarat de arhitect si tamplar. 

13. Firma SORAL a inceput deja sa schimbe, in general la vile si case, sticlele existente reflexive si 4S (dual protect, control solar). Clientii nu au fost informati ca aceste sticle reduc transmisia de lumina considerabil, fiind nevoiti sa mai scoata bani din buzunar pentru schimbarea lor plus accesorizarea cu sisteme dedicate protectiei solare.