Produsele si designul de la GIBUS interactioneaza cu natura obtinand maxim de confort cu consum energetic minim.
Cu ajutorul tehnologiei, cele 2 patente europene, si anume : miscarea de translatie a lamelelor de aluminiu si profilul de etansare perimetral, firma GIBUS si-a asigurat suprematia in domeniul teraselor bioclimatice. Astfel, pentru clientii interesati, firma Soral prin intermediul producatorului Italian ofera
singurul tavan 100 % waterproof.

Indiferent de vreme bucurati-va de spatiul exterior cu GIBUS MED VARIA, pergola din aluminiu care ofera protectie la soare, ploaie si vant.
GIBUS MED VARIA este modulul inteligent cu acoperis format din lamele din aluminiu reglabile care poate fi inchis si pe laterale in combinatie cu : Screen ZIP, Rulou transparent ZIP, glisante din sticla etc
Dimensiuni maxime/modul = 7200 x 4500 mm
Culori: disponibil in orice culoare RAL si diverse finisaje
Rezistenta la vant: pana la 160 km/h cu lamelele inchise
Incarcare: intre 90 si 500 kg/mp in functie de dimensiuni
Actionare electrica Somfy
Drenaj apa: este preluata de partile laterale si condusa pe stalpii verticali

Particularitatea produsului consta in integrarea produselor enumerate mai sus in structura de aluminiu a pergolei. Firma GIBUS aloca fonduri considerabile in proiectare si tehnologie, concentrati tot timpul pe satisfacerea tendintelor de design si eficienta energetica.

MED VARIA: personalizare fara limite

RULOU TRANSPARENT ZIP

Terasele elegante pot fi accesorizate numai cu produse de calitate. Materialul transparent Cristal Plus 500 2S productie firma Giovanardi, caseta de dimensiuni mici, tehnologia ZIP, imbinarea materialului transparent prin cordon zero de sudura, sistem magnetic patentat pentru o rezistenta sporita, actionarea cu telecomanda sunt elemente definitorii in alegerea corecta a unui produs care sa te apere de intemperii (ploaie, vant, temperature scazute).

SCREEN ZIP

Cu acest ecran firma GIBUS reuseste sa imbine mai multe avantaje si anume: protectie solara, rezistenta la vant, contact permanent cu exteriorul, protectie impotriva insectelor. Sistemul se incadreaza perfect in combinatie cu produsele GIBUS Outdoor.
In functie de dimensiuni propunem unul din urmatoarele produse: 11 QU, 13 QU, CLICK ZIP 9, CLICK ZIP 11 sau CLICK ZIP 13.

LED – Lightning

Bucura-te de terasa pana tarziu in noapte. Poti alege lumina calda ( 2340 lumeni/m ) sau lumina rece ( 2100 lumeni/m ).
Asemenea poti alege intensitatea dorita, bineinteles, totul din telecomanda.
Integrare Perfecta! Elementele LED lightning sunt proiectate pentru o integrare perfecta in structura terasei. Cablurile de alimentare nu sunt la vedere.

Integrare Perfecta! Elementele LED lightning sunt proiectate pentru o integrare perfecta in structura terasei. Cablurile de alimentare nu sunt la vedere.

Glisante din Sticla

In zilele de vant si ploaie se pot inchide cu usurinta pentru un comfort suplimentar. In tot acest timp datorita sticlei transparente ramai conectat la gradina ta.
Pe timpul verii in fata glisantelor din sticla se poate monta un Fixscreen cu rol de protectie solara.

Folosirea glisantelor din sticla in sezoanele intermediare, primavara si toamna, va intretine un climat placut, facand sa te bucuri de terasa exterioara cat mai mult timp.