Ferestre din lemn

Ferestrele si usile din lemn ofera cea mai inalta senzatie de confort si constituie, in acelasi timp, o parte valoroasa si decorativa a caminului dumneavoastra.

Ferestre din lemn stratificat. Pentru ca tu client sa primesti tot ce e mai bun, am ales ca parteneri firme producatoare cu traditie si anume:
• Kneer Sud Fenster din Germania, cu traditie din anul 1931. Productia anuala in jur de 300.000 de ferestre si 7.000 de usi de intrare.
• Jelovica din Slovenia, cu traditie din anul 1905. Datorita calitatii foarte bune, la un prêt moderat, un procent de 80% din productie este destinat tarilor vestice.
Nimic nu poate inlocui frumusetea, naturaletea si caldura lemnului. Studiile efectuate arata ca durata medie de viata a ferestrelor din lemn si a usilor din lemn este de aproximativ 60 de ani, pe cand durata de viata a celor din plastic sau din alte materiale este de aproximativ 20 de ani. Bineinteles, acest lucru presupune si o investitie financiara mai mare pentru ferestrele din lemn si usi din lemn. De asemenea, ferestrele si usile din lemn stratificat nu polueaza mediul.