Ferestre din PVC placate cu aluminiu

Ferestrele din PVC placate cu aluminiu ofera oricarei locuinte un aspect modern, aducand in acelasi timp un plus de confort si durabilitate.

Un avantaj al ferestrelor si usilor din PVC placate cu aluminiu este acela de personalizare a proiectului casei dumneavoastra prin faptul ca va puteti alege o culoare calda la interior si orice culoare RAL la exterior.

Placarea exterioara cu aluminiu confera intregului ansamblu rezistenta superioara la intemperii, astfel conferind o durabilitate foarte mare.

Asistam de foarte multi ani la o deturnare a realitatii, realizata de sutele de firme din piata care se identifica si se promoveaza cu numele de materii prime ale producatorilor de profile PVC ( Veka, Salamander, Gealan, etc ), practici care au dus la achizitii neconforme.
Produsul vandut de firma Soral este FEREASTRA. Aceasta reprezinta un produs finit, complex, format din multa munca de proiectare si consultatii tehnice pentru fiecare proiect in parte. Asta trebuie sa caute si sa cumpere clientul, firme care sa-i ofere plus valoare