Copertine Basculante

Am ales pentru clientii nostri doi mari producatori de sisteme pentru umbrire si anume : firma Gibus-Italia si firma Gaviota Simbac-Spania. Ambii producatori sunt firme cu traditie care vin de la an la an cu noutati in domeniu. Multe din ele au castigat premii Red Dot.

Copertinele basculante au doua brate laterale articulate, acest model fiind ideal pentru umbrirea si protectia ferestrelor, balcoanelor, teraselor mai mici si a verandelor. Se monteaza pe perete sau in tavan, fiind prevazute cu brate cu prindere laterala. Pot fi actionate manual, electric cu intrerupator sau telecomanda.

In stransa legatura si cu design-ul, copertinele se impart in : copertine casetate si necasetate. Copertina casetata asigura protectia completa a panzei si bratelor, fiind solutia ideala pentru design-ul minimalist.

Modelul TOLO – Gama Completa

Specialistii de la Gibus au creat un design unic atat pentru copertinele basculante, cat si pentru copertinele de fatada. Aceasta familie de produse poate fi integrata oriunde pe fatada intr-o arhitectura unitara.