Copertine de Fatada

Am ales pentru clientii nostri doi mari producatori de sisteme pentru umbrire si anume : firma Gibus-Italia si firma Gaviota Simbac-Spania. Ambii producatori sunt firme cu traditie care vin de la an la an cu noutati in domeniu. Multe din ele au castigat premii Red Dot.
Copertinele de fatada sunt perfecte pentru umbrirea ferestrelor si peretilor de sticla. Panza este fixata pe ambele parti cu snururi metalice de ghidare. Se monteaza la exterior, pe fereastra, actionarea standard fiind manuala cu manivela. Optional, pot fi actionate electric cu intrerupator sau telecomanda.

In stransa legatura si cu design-ul, copertinele se impart in : copertine casetate si necasetate. Copertina casetata asigura protectia completa a panzei si bratelor, fiind solutia ideala pentru design-ul minimalist.

Inchiderea magnetica

Specialistii de la Gibus au proiectat pentru copertinele de fatada un sistem de ancorare a sinei finale de tip magnetic. Acesta poate fi montat direct pe pardoseala sau de perete.

Modelul TOLO – Gama Completa

Specialistii de la Gibus au creat un design unic atat pentru copertinele basculante, cat si pentru copertinele de fatada. Aceasta familie de produse poate fi integrata oriunde pe fatada intr-o arhitectura unitara.