Obloane Armonice

Vrei sa afli mai multe detalii despre Obloane Armonice?

Contacteaza-ne acum: 0720 166 352

Pe langa functia estetica, obloanele din aluminiu au rolul de intimitate, siguranta, confort termic si fonic si ofera un plus de confort si securitate caminului dumneavoastra.

Obloanele din aluminiu pot fi executate cu lamele fixe sau mobile O caracteristica importanta a obloanelor cu lamele mobile, o constituie reglajul luminii, fiind o solutie excelenta de umbrire in zilele insorite de vara.

De asemenea, obloanele din aluminiu sunt eficiente in perioada de vara, deoarece sunt si o bariera pentru razele de soare, oferindu-ne un confort deosebit in interiorul caminului. Paleta coloristica este foarte mare, de la clasicele culori ale lemnului pana la culorile pline de viata ale curcubeului.

Soral Technik a ales ca partener al obloanelor de aluminiu, firma Ehret, una dintre cele mai mari producatoare din Europa de Vest, cu o istorie in acest domeniu, incepand productia de obloane aluminiu din anul 1969. Pentru a va putea consilia cat mai corect in alegerea obloanelor din aluminiu, personalul din conducerea firmei Soral Technik a urmat cursuri de specializare in cadrul fabricii Ehret din orasul Mahlberg, Germania.

VOLETRONIC – Comfort Maxim

Puternicul motor, la o apasare de buton, va deschide si inchide oblonul cu usurinta. Si acest lucru se intampla cu fereastra inchisa.

Disponibil in orice culoare RAL. Poate accesoriza si obloanele existente.

PROVENCE – Gliseaza si Parcheaza

Pentru fatadele unde nu este suficient spatiu de parcare pentru obloanele batante, Ehret propune solutia obloanelor realizate din mai multe fasii din aluminiu care pot fi stranse in golul ferestrei stanga/dreapta, ca un acordeon.

Esti interesat de achizitionarea unui sistem Obloane Armonice

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si te vom contacta in timp util