Obloane Culisante

Vrei sa afli mai multe detalii despre Obloane Culisante?

Contacteaza-ne acum: 0720 166 352

Pe langa functia estetica, obloanele din aluminiu au rolul de intimitate, siguranta, confort termic si fonic si ofera un plus de confort si securitate caminului dumneavoastra.

Obloanele din aluminiu pot fi executate cu lamele fixe sau mobile O caracteristica importanta a obloanelor cu lamele mobile, o constituie reglajul luminii, fiind o solutie excelenta de umbrire in zilele insorite de vara.

De asemenea, obloanele din aluminiu sunt eficiente in perioada de vara, deoarece sunt si o bariera pentru razele de soare, oferindu-ne un confort deosebit in interiorul caminului. Paleta coloristica este foarte mare, de la clasicele culori ale lemnului pana la culorile pline de viata ale curcubeului.

Soral Technik a ales ca partener al obloanelor de aluminiu, firma Ehret, una dintre cele mai mari producatoare din Europa de Vest, cu o istorie in acest domeniu, incepand productia de obloane aluminiu din anul 1969. Pentru a va putea consilia cat mai corect in alegerea obloanelor din aluminiu, personalul din conducerea firmei Soral Technik a urmat cursuri de specializare in cadrul fabricii Ehret din orasul Mahlberg, Germania.

SILENCIO

Aglomerarea urbana aduce din ce in ce mai mult zgomot. De aceea pentru a pastra in continuare linistea in spatiul locuintei este nevoie de o solutie suplimentara.

Ehret propune un produs dedicat care reduce zgomotul de aprox 20 dB.

VOLETRONIC – Comfort Maxim

Puternicul motor, la o apasare de buton, va deschide si inchide oblonul cu usurinta. Si acest lucru se intampla cu fereastra inchisa.

Disponibil in orice culoare RAL. Poate accesoriza si obloanele existente.

Obloane Fotovoltaice – Sa producem energie!

Obloanele Fotovoltaice de la Ehret combina protectia termica, in amestec cu modulele solare care genereaza curent electric. Eficienta maxima.

GLIT – Castigator de premii pentru inovatie si design

Sistemul GLIT deschide noi posibilitati de design exterior.

Obloanele culisante parca plutesc pe fatade, inchise sau deschise, datorita elementelor de ghidare variabile.

Modele Specifice: Plano, Cadrotex, Matrico

Esti interesat de achizitionarea unui sistem Obloane Culisante

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si te vom contacta in timp util