Automatizari Batante

Automatizarile pentru portile batante elimina complet efortul uman la deschiderea unei porti. Cu ajutorul lor, restrictionati accesul persoanelor sau masinilor in casa sau in firma dumneavoastra.

Sistemul complet al automatizarilor pentru portile batante contine: unul sau doua motoare, unitatea de comanda, emitatorul radio, fotocelule (pentru a preveni lovirea masinii in timpul actionarii portii), antena radio, lampa de control.

Motoarele si celelalte componente sunt disponibile intr-o mare varietate de modele si domenii de utilizare. Astfel, specialistii nostri va vor consilia in alegerea sistemului care se potriveste cel mai bine portii dumneavoastra.

Pentru stabilirea variantei optime de automatizare de poarta batanta se tine cont de: modelul constructiv al portii, dimensiunile si greutatea acesteia, particularitati constructive, intensitatea traficului, considerente de ordin estetic.

Design minimalist

Pentru portile batante deosebite arhitectural o automatizare poate sa deranjeze vizual. Pentru rezolvarea acestui aspect firma Soral Technik propune o varianta discreta si anume automatizarea ingropata. Solutia constructiva standard este pretabila pentru porti cu latimea maxima/canat de 2000 mm si greutate/canat de 200 kg. Totusi, producatorii cu care conlucreaza firma noastra, pot oferi produse si pentru alte valori.