Automatizari Culisante

Automatizarile pentru portile culisante elimina complet efortul uman la deschiderea unei porti. Cu ajutorul lor, restrictionati accesul persoanelor sau a masinilor in casa sau firma dumneavoastra.

Sistemul complet al automatizarilor pentru portile culisante contine: un motor, unitatea de comanda, emitatorul radio, fotocelule (pentru a preveni lovirea masinii in timpul actionarii portii ), antena radio, lampa de control.

Motoarele si celelalte componente sunt disponibile intr-o mare varietate de modele si domenii de utilizare. Astfel, specialistii nostri va vor consilia in alegerea sistemului care se potriveste cel mai bine portii dumneavoastra.

Pentru stabilirea variantei optime de automatizare de poarta culisanta se tine cont de: modelul constructiv al portii, dimensiunile si greutatea acesteia, particularitati constructive, intensitatea traficului, considerente de ordin estetic.

Automatizari pentru porti culisante suspendate

Sunt recomandate atat pentru uz rezidential cat si pentru uz industrial. Lipsa sinei de culisare de pe pardoseala elimina disfunctionalitatile creeate din cauza ghetii si zapezii.

Pentru montarea acestui sistem de poarta este necesara turnarea unui bloc de beton in care vor fi prinse carucioarele cu role

Poarta este sustinuta de sina, in interiorul careia se afla cele doua carucioare cu role. Poarta se sudeaza de sina, iar carucioarele cu role sunt prinse in blocul de beton.

Toate accesoriile sunt din otel galvanizat, pentru a garanta durabilitatea. Esential este ca functionarea portii nu este influentata de conditiile climaterice. Zapada sau gheata nu au nici un efect asupra functionarii portii.