Montaj ferestre

Montaj ferestre profesional

Pentru a beneficia de o utilizare cat mai sigura si indelungata a ferestrelor din PVC, lemn sau lemn placat cu aluminiu, acestea trebuie sa fie montate de catre o echipa profesionista. Astfel, noi asiguram montaj profesional pentru orice tip de fereastra, tinand cont de tipul de profil, glafuri, deschidere si alte aspecte tehnice importante. Specialistii nostri va ofera posibilitatea de a opta pentru montaj direct in gol si montaj cu precadre (rama oarba), in functie de recomandarea constructorului si preferintele dumneavoastra.

PROIECTARE + PRODUSE + MONTAJ

Economisiti timp si bani, achizitionand de la aceeasi companie gama completa de produse destinate inchiderilor exterioare si interioare, ferestre, usi, sisteme de protective solara, inchideri de terasa, usi de garaj. Conceptul All in One in cadrul firmei ST a fost dezvoltat in avantajul clientului. Odata ajunsi in showroomul ST , cu siguranta veti bifa foarte multe aspecte ale proiectului dvs:

  • Gasiti tot ce inseamna produse de inchidere exterioara si interioara
  • Veti discuta cu un profesionist toate aspectele tehnice si comerciale
  • Se vor face masuratori la fata locului si se vor pune la dispozitie de catre dvs tabloul de tamplarie
  • Se proiecteaza , se monteaza si se supervizeaza lucrarea de catre ST

Tipuri de montaj

Folosirea precadrelor este solutia la care se apeleaza atunci cand finisajele au fost realizate deja, astfel ca aceasta tehnica presupune o tamplarie noua. In general, constructorii obisnuiesc sa monteze ferestrele direct in gol, ceea ce inseamna ca tamplaria va fi plina de praf, lavabila sau alte materiale greu de indepartat. De aceea, echipa noastra ofera solutii care sa nu implice eforturi prea mari de curatare a ferestrelor, intrucat suprafetele acestora pot fi deteriorate cu usurinta din cauza depunerilor de praf si alte impuritati.

Prinderea mecanica a tamplariei se realizeaza cu suruburi de calitate superioara, numarul si tipul acetora fiind stabilite in functie de culoarea profilului si dimensiuni. In cele din urma, rosturile pot fi umplute fie cu spuma poliuretanica , fie cu spuma poliuretanica inchisa de 2 benzi sau banda precomprimata. Scopul nostru este promovarea unor tehnologii de montaj ferestre, superioare celor folosite in mod constant de catre specialistii din tara noastra, astfel ca folosim materiale importate din tari precum Austria sau Germania.

Montaj la standarde europene

Calitatea ferestrelor depinde in mare parte de executia montajului, iar specialistii nostri folosesc tehnici si materiale moderne pentru a preveni deteriorarea profilelor sau lipsa de etanseitate. Proiectarea profesionala a elementelor de legatura necesare pentru montarea ferestrelor reprezinta principala conditie pentru rezultate excelente. Noi asiguram montaj la standarde inalte, care respecta geometria ferestrei, precum si izolatia si etansarea acesteia. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.